Team Lance - Fight against Duchenne

Beste supporters en begeleiders,

De voorbije weken zijn hectisch geweest voor iedereen. Niemand weet hoe dit alles zal evolueren en hoe lang wij ons leven nog moeten bijsturen.

Door deze spijtige, maar nodige maatregelen staat onze voorbereiding al enige tijd “on hold”. Na rijp beraad met de familie Alleweireld, Glenn en de wedstrijdcel van TTR hebben wij besloten om onze uitdaging een jaartje uit te stellen. De tijd die we nog zullen hebben om ons voor te bereiden, zal te kort zijn.

Hierbij willen wij wel vermelden dat dit los staat van het algemeen verloop van de wedstrijd dit jaar. De wedstrijdcel van de Poco Loco Roeseltriatlon zal deze beslissing zelf in eer en geweten nemen en hierover zelf communiceren!

Dit is echter geen gemakkelijke beslissing geweest. Iedereen kent de situatie van Lance, dus dit nog een jaartje uitstellen brengt ook de nodige organisatie en zorg met zich mee. We zijn er wel van overtuigd dat we nu de kans krijgen om alles nog uitgebreider te testen en nog meer te kunnen trainen op specifieke zaken zoals het openwaterzwemmen.

Jullie bandje en de bijhorende steun is nog wel degelijk iets waard. Het project wordt gewoon wat uitgebreider en zal nu een tijdspanne van twee jaar bedekken. Blijf ons dus steunen en volgen ! We hopen jullie alvast deze zomer wat beelden te tonen van onze openwatertrainingen.

Bedankt alvast aan de zaakvoerder van Alcro om nu ons al fors te sponsoren en te steunen. Bedankt aan iedere begeleider die ons nu al goed bijstond en hopelijk nog zal bijstaan. Bedankt aan TTR om onze droom niet te annuleren maar om die gewoon te verplaatsen. Bedankt aan jullie voor het kopen van een bandje.

We hebben trouwens nog bandjes. We bekeken de houdbaarheidsdatum en ze gaan zeker nog mee tot juni volgend jaar. 5 euro steun voor ons superproject ... Al zeggen we het zelf!

Blijf ons volgen en tot hoors!
Hou jullie kloek. We willen iedereen erbij volgend jaar !

Groetjes